VI KÄNNER DIN

STIL BÄTTRE

----- EST’D 2012 -----

-- Välkommen till --

FRISÖR NYFORS

Frisör Nyfors erbjuder klippning, rakning, skäggtrimning, trådning O vaxning. Använder av metoderna med kniv, maskin och slätrakning. Vi ser till att helheten blir perfekt, och att din personliga styling är rätt just för dig. 

Frisör Nyfors

VÅRA PRISER

------.

  • Vårt servicespektrum omfattar många tekniker och procedurer, från rak frisyr till ansiktsvård.

SERVICE UTOM

Frisör Salong

Vår frisör salong  är det område som skapats enbart för män som uppskattar premiumkvalitet, tid och ett perfekt utseende. Vi hjälper dig att se snygg och självsäker ut på det mest diskreta sättet.

Ge ditt hår en uppfräschning.

klipp den där frisyren du alltid drömt

Frisör Nyfors
Frisör Nyfors

Vi har bra svar

Fråga oss vad som helst

Frisör Eskilstuna Nyfors

Frisör eskilstuna Nyfors är en Herr O Damfrisör  frisörsalong som öppnades 2012-03-01.Vi ser till att helheten blir perfekt, och att din personliga styling är rätt just för dig.

Frisör eskilstuna

Välkommen till Frisör Eskilstuna, En bra klippning innebär att ditt hår ska se bra ut ända fram till ditt nästa besök hos oss – oavsett hår kvalité eller.

billiga frisörer eskilstuna

billiga frisörer eskilstuna. Att klippa sig kan kosta olika beroende på vart du befinner dig. De flesta vill ha en så billiga, men också en så bra klippning som… På Beautytuna.se kan du hitta massa tjänster här.

frisör eskilstuna prislista

frisör eskilstuna prislista, Herr klippning 230kr, Dam klippning 280kr, barn klippning  200kr,  Hårklippning  + skägg 350kr

drop in frisör eskilstuna

drop in frisör eskilstuna, Vi har tidsbeställning och drop in, Men vi rekomnderar att du (Bokar tid online) hos oss.

bästa frisör eskilstuna

Bästa frisör Eskilstuna nn frisör är en person som arbetar med att klippa, behandla och vårda kundernas hår. Frisören arbetar vanligtvis på en frisörsalong, men många frisörer är även egenföretagare.

frisör eskilstuna herr

frisör eskilstuna herr erbjuder klippning, rakning, skäggtrimning, trådning & vaxning. använder av metoderna med kniv, maskin och slätrakning.

bokadirekt frisör eskilstuna

bokadirekt frisör eskilstuna skönhetsbehandlingar direkt! … Boka professionella skönhetsbehandlingar snabbt och enkelt … Norra brogatan 1, Eskilstuna. Boka tid online

barnklippning eskilstuna

Välkommna alla barn från 0 till 12 år, Varje barn är olika och det finns ingen generell ålder då de behöver klippas första gången. Vissa föräldrar tar in sina barn för en första klippning när de är bara några månader gammal.

frisör eskilstuna gamla stan

frisör eskilstuna gamla stan
i Nyfors , Norra brogatan 1,Vi  är en barberare eller frisör som du kan besöka för att få hjälp med det mesta inom hår och skägg, t.ex. rakning, trimning av skägg …

frisör eskilstuna centrum

frisör eskilstuna centrum Vi utför Laser hårborttagning, kosmetisk, damklippning, herrklippning, barnklippning, Vi finns i Eskilstuna Nyfors centrum, Boka Online!

frisör eskilstuna sveaplan

frisör eskilstuna sveaplan, i Nyfors , Norra brogatan 1, Vi  är en barberare eller frisör som du kan besöka för att få hjälp med det mesta inom hår och skägg, t.ex. rakning, trimning av skägg …

Om oss

Hos Frisör Nyfors är varje kund lika viktigt och vi gör allt för att du ska bli nöjd med ditt besök hos oss oavsett behandling. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med kundnöjdhet, personalen har en stor passion för sitt yrke och vill alltid utvecklas och förbli dom bästa frisörerna i Eskilstuna. Här kan du se ett urval av våra tjänster: Dam & Herrklippning Skin fade Barn Klippning Skägg Trådning av ögonbryn Öronhåltagning Färgning slingor Ombre Permanent Olaplexbehandling Det går jättebra att boka tid direkt på vår hemsida eller att slå en signal till salongen så hjälper vi dig att boka en tid som passar just dig. Varmt välkommen. För mer information följ oss på Facebook & Instagram.”

frisör nyfors Vi utför Laser hårborttagning, kosmetisk, damklippning, herrklippning, barnklippning, Vi finns i Eskilstuna Nyfors centrum, Boka Online!  

 

       Kolla in vårt galleri

                ———

Slå på/av innehåll