Om Oss

Beautytuna.se

Vi har erfarenheten som krävs

2012-03-01 öppnades, en frisörsalong på Norra Brogatan 1, på Södermanland Eskilstuna med fokus att erbjuda kunder klippningar och hårstylingar till bra pris. Vi har klippt, stylat, färgat, slingat hundra- om inte tusentals kvinnor, män och barn på vår salong. Vi har alltid drivit vår verksamhet med kunden i fokus och det dröjde inte länge innan vi började rekommendera och sälja hårprodukter på vår salong där vi fick allt större förtroende från våra kunder.

2021 bestämde vi oss för att nå ut till ännu fler som ville köpa hårprodukter av salongkvalité. Vi startade vår internetbutik för att kunna erbjuda professionella hårvårdsprodukter till mycket bra priser för kunder runt om i Sverige.

Vår affär side har sedan vi öppnade portarna till salongen varit att erbjuda bra service, hög kvalité och konkurrenskraftiga priser. Genom att köpa in stora volymer får vi bra inköpspriser vilket ger oss möjlighet att erbjuda dig som kund låga priser och billig frakt.

Vårt sortiment

I början bestod vårt sortiment av hårvård som lagrades på hyllorna i salongen. Vi har alltid varit bra på att rekommendera och sälja schampo, balsam, stylingprodukter och stylingverktygen. Men våra kunder blev allt fler och ville ha allt mer. 

Det kommande året tänker vi utöka vårt sortiment med fler produkter inom hudvård, smink, parfym för att kunna bli din helhetsleverantör av skönhetsprodukter till marknadens bästa priser.

Trygghet som kund

För oss på Frisör Nyfors är det viktigt att du känner dig trygg i att handla hos oss. Vi lyssnar på dig som kund och strävar efter att ständigt förbättra oss vad gäller vårt sortiment, betalningmetoder, leveransvillkor samt kundtjänst.

Vi lovar dig många fantastiska erbjudanden, många nya produkter och nytt innehåll i vår webbshopp som just nu håller på att förnyas och byggas om för att bli ännu mer anpassad till dig.

Vill du vara med på vår spännande resa till att bli en utav Sveriges största skönhetsbutiker på nätet och inte missa några erbjudanden eller följ oss på Facebook.